Vinyl platen verkopen

Vinyl platen verkopen

Droomde jij al wel eens van een oude sok met geld, ergens verstopt op zolder? Die sok is er meestal niet, maar veel mensen vergeten wel dat ze vaak nog waardevolle spullen in huis hebben die niet gebruikt worden. Elpees bijvoorbeeld, zelfs de meest doorgewinterde muziekliefhebber luistert er nog maar zelden naar. Dat is vooral zo nu Spotify de overhand genomen heeft. Wanneer jouw muziekcollectie ligt te verstoffen op zolder, doe je er goed aan om je vinyl platen te verkopen.

Platen zelf verkopen loont niet

Natuurlijk kun je alle vinyl platen die je wil verkopen individueel erbij pakken, afstoffen, fotograferen en op Marktplaats zetten, maar dat is een tijdrovend karweitje en voor de meeste platen krijg je waarschijnlijk zulke lage bedragen dat het zelfs niet meer loont wanneer je de verzendkosten en het verpakkingsmateriaal erbij rekent. Dat zie je uiteraard niet zitten en dat is dan ook de reden waarom veel mensen afhaken op het plan hun elpees te verkopen. Dat is echter zonde, want je kunt je vinyl platen verkopen op zoveel makkelijkere manieren. Zo zijn er genoeg zaken die je hele collectie snel van je over willen nemen en ben jij er in één keer vanaf.

Elpees thuis laten ophalen

Wanneer je een goede zaak benadert om jouw vinyl platen aan te verkopen, vraag dan zeker om de mogelijkheden om je collectie op te laten halen. Wanneer je door de jaren heen zo’n grote collectie hebt opgebouwd is het vaak niet meer te overzien en elpees zijn ook nog eens erg zwaar. Bespaar je de moeite en laat de vinyl platen ophalen. Je rug zal je tevens dankbaar zijn.

Vinyl platen verkopen

Een wens van veel muziekliefhebbers is dat hun platen uiteindelijk weer goed terecht komen. Er is niks vervelender dan de gedachte aan dat jouw lang gekoesterde platen uiteindelijk bij het grof vuil gezet worden. Een goede opkoper weet precies wat jouw muziekcollectie waard is, geeft jou een mooie prijs én weet een geschikte koper te vinden. Een echte win-win situatie dus.

 

rotterdamqualiti

Related Posts

Koffiemachine horeca

Koffiemachine horeca

Glas coating aan laten brengen

Boekhouding in Tilburg

De Personal matchmaker

No Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.