Spirituele kaarsen

Spirituele kaarsen

Ben jij spiritueel aangelegd? Ga dan eens op zoek naar spirituele kaarsen. Deze kaarsen kunnen namelijk voor verlichting zorgen op het moment dat je jezelf beladen voelt. Jezelf beladen voelen kan komen doordat er een negatieve sfeer in huis hangt of omdat de energie in je woning verstoord is. Er zijn verschillende spirituele kaarsen verkrijgbaar die je voor verschillende rituelen kunt gebruiken. Zo steken veel mensen vaak zo’n kaars aan op het moment dat zij problemen in de liefde ervaren. Wanneer je spiritueel aangelegd bent, kun je eens overwegen om jezelf te verdiepen in kaarsen magie.

Kaarsen magie

Kaarsen magie is al een eeuwenoude vorm van magie waarbij het branden van spirituele kaarsen centraal staat. Daarnaast is deze vorm van magie makkelijk aan te leren. Op het moment dat je spiritueel aangelegd bent, kun je eens spirituele kaarsen aanschaffen en kijken of deze vorm van magie bij je past. De achterliggende gedachte van het branden van deze kaarsen is om te zorgen voor meer positieve energie. Wanneer er namelijk kaarsen gebrand worden, komt er positieve energie vrij. De hoeveelheid energie die vrijkomt bij het branden van spirituele kaarsen hangt af van de kleur van de kaars, de dag waarop de kaars gebrand wordt en de geur van de kaars.

Hoe voer je deze vorm van magie uit?

Wanneer het je interessant lijkt om te beginnen met kaarsen magie, is het belangrijk dat je weet hoe je gaat beginnen. Voordat je namelijk de spirituele kaarsen aansteekt, is het belangrijk dat je voor jezelf helder hebt wat het doel is wat je met het branden van de kaarsen wilt bereiken. Vervolgens zoek je in een speciale kleurentabel welke kleur kaarsen je hiervoor nodig hebt. Daarna kun je indien je dit wenst de kaars zalven met een bepaalde olie. Dit kun je doen omdat je een bepaald gevoel aan wilt trekken. Ook voor het zalven van de kaarsen zijn bepaalde rituelen die je kunt volgen. Wanneer je spiritueel aangelegd bent, kun je jezelf hierin eens verdiepen.

rotterdamqualiti

Related Posts

Ademwerk

No Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *