Knipbeurtje!

Kapsalon Maastricht

Wanneer je jezelf eens goed wilt laten verzorgen, kun je dat laten doen bij bijvoorbeeld een Kapsalon Maastricht. In het gezellige Limburg zijn ook veel gezellige kappers te vinden! En wie weet word je er wel getrakteerd op een stukje vlaai. Bij een kapsalon Maastricht ben je in goede handen. Ook in Heerlen kun je naar de kapper! Zowel als man of als vrouw kun je er terecht. Nu tijdens de lockdown vanwege COVID-19 is het helaas nog even wachten tot je naar de kapper kunt, maar je kunt je alvast oriënteren op een kapsalon Maastricht als ze weer open mogen.

Zonder afspraak

Je kunt ook zonder afspraak terecht bij het kapsalon Maastricht (of Heerlen). Als je plotseling vindt dat je een andere look nodig hebt, dan is er dus geen probleem. De kappers die er werken zijn gediplomeerd en gespecialiseerd en hebben jarenlange ervaring in het creëren van diverse trendy kapsels. Vaak is het handig als je een plaatje meeneemt zodat de kapper kan zien wat je precies bedoelt. En dan kom je ook niet voor ongewenste verrassingen te staan. Ook voorzien de kappers jou graag van advies, welk kapsel het best bij je gezicht past enzovoorts. Jouw wens staat uiteraard centraal!

Even binnen lopen!

Als de lockdown voorbij is ben je van harte welkom eens binnen te lopen in het Kapsalon Maastricht. Zo kun je even de sfeer voelen en misschien wil je gelijk wel plaatsnemen in de kappersstoel. De koffie (met of zonder vlaai) staan klaar, en de kappers zullen alle aandacht besteden aan jou zodat jij met een goed gevoel naar huis gaat. De kappers zijn trouwens goed op de hoogte van de laatste trends (zij volgen regelmatig cursussen), dus dat is zeker handig en leuk voor jouw nieuwe look! Je kunt ervan verzekerd zijn dat jouw haar met veel passie en plezier geknipt zal worden en dat je hopelijk tevreden naar huis gaat.

 

 

 

 

rotterdamqualiti

No Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.